Dil Bil, Kendini Geliştir Projesi imzalandı

Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan, 'Dil Bil, Kendini Geliştir' projesinin imza töreni y

GÜNDEM 11.10.2018 16:18:00 0
Dil Bil, Kendini Geliştir Projesi imzalandı

Son aylarda ziyaret sayıları artan komşu ülkelerden gelen turistlere daha iyi hizmet vermek için esnafın dil öğrenmesi gerektiğini belirten Edirne Valisi Günay Özdemir, "Gelen turistleri iyi ağırlamak adına turizmcinin, esnafın dil öğrenmesi gerekiyor" dedi.  Esnaflar, turizmciler ve Edirne'de iş yapan herkesten Bulgarca ve Yunancayı öğrenmek için talepte bulunmasını istediklerini dile getiren Özdemir, "Biz onlara kurs açalım. Hiç olmazsa gelen misafirlerimize çok daha iyi hizmet edebilecek dile de kavuşmuş olsunlar. Bu teklifimizi yapıyoruz. Onlardan da bu talebi bekliyoruz" dedi.

 

BAŞVURULAR 15 EKİM'DE BAŞLIYOR

Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zekeriya Bayrak, protokolü imzaladı. Kursa katılmak isteyenlerin başvurularını 15-19 Ekim tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne yapılabileceği belirtildi.

 

Haber / Seda AKYOL