Erasmus konuklarından Rektör Şimşek'e ziyaret

Erasmus+Programı Personel Hareketliliği Ders Verme ve Eğitim Alma faaliyetleri kapsamında Romanya'nın Braşov kenti Transilvanya Üniversitesi'nden gelen akademisyenler Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.

GÜNDEM 11.10.2018 12:20:00 0
Erasmus konuklarından Rektör Şimşek

Namık Kemal Üniversitesi'nin Erasmus anlaşmasının bulunduğu Romanya’nın Braşov kenti Transilvanya Üniversitesi’nden gelerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne konuk olan akademisyenler, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Tatiana Golban ve Doç. Dr. Petru Golban da yer aldı.

 

İLERİYE DÖNÜK DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Düzenlenen ziyarette Erasmus programları kapsamında ileriye dönük işbirliklerinin arttırılması değerlendirildi. Prof. Dr. Osman Şimşek, konuk akademisyenlerin üniversiteye Erasmus+programları aracılığıyla katılımlarından ve nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuk heyet daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’a makamında ziyarette bulundu. Transilvania Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Teorik ve Uygulamalı Diller Bölümünden  Doç. Dr. Mona Arhire, Okutman Cristina Valcea, Modern Dil Öğrenimi Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gabriela Cusen ve   Transilvanya Üniversitesi  Konfüçyüs Enstitüsü İcra  Müdürü Adriana Florescu, Erasmus+ Programları kapsamında Namık Kemal Üniversitesi'nde bulunduğu kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ