Bir kadın cinayeti daha

Artan kadın cinayetlerine Saray'da bir yenisi daha eklendi. Eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından 2, 4, 15 ve 16 yaşlarında 4 çocuğunu da yanına alarak anne ve babasının evine yerleşen 33 ya

GÜNDEM 11.10.2018 11:14:00 0
Bir kadın cinayeti daha

İstanbul'da yaşayan Şeyda Ayyıldız, iddiaya göre eşi Hakan Ayyıldız ile yaşadığı tartışmalar ve geçimsizlik nedeniyle 4 çocuğunu da yanına alıp evi terk ederek Saray’da yaşayan anne ve babasının evine yerleşti.

 

EŞİNİN EVE DÖNMESİNİ İSTEDİ

 

Anne babasının Saray Kemalpaşa Mahallesi Remzi Saker Caddesi üzerindeki evine yerleşen Şeyda Ayyıldız, Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında da iş bularak çalışmaya başladı. Ağustos ayında eşiyle yaşadığı tartışma sonucu uzaklaştırma cezası aldığı öğrenilen Hakan Ayyıldız, sabah saatlerinde işe gitmek üzere evden çıkan Şeyda Ayyıldız'ın önünü keserek eşinin eve dönmesini istedi.

 

4 KEZ BIÇAKLAYARAK KAÇTI

 

Şeyda Ayyıldız’ın hayır cevabını vermesi üzerine ikili arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında Hakan Ayyıldız, yanında getirdiği ekmek bıçağı ile eşini 4 kez bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevre sakinleri sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Şeyda Ayyıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ayyıldız'ın cansız bedeni Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Şeyda Ayyıldız'ın annesi Nabıyan Gül, sinir krizleri geçirdi.

 

ÇERKEZKÖY’DE TESLİM OLDU

 

Cinayetin ardından kaçan Hakan Ayyıldız, Çerkezköy TIP Parkı’na geldi. Saray polisini arayan cinayet zanlısı koca, teslim olmak istediğini söyledi. Eşini 4 yerinden bıçaklayarak öldüren ve TIP Parkı’nda polis tarafından gözaltına alınan koca, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Saray’a götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan Hakan Ayyıldız, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ