Akay kursiyerlerle bir araya geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Bağlık Mahalle Evi kursiyerleri tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Akay, " Mahalle evleri projesi ilk olarak VelikÃ?

GÜNDEM 9.10.2018 15:58:00 0
Akay kursiyerlerle bir araya geldi

Bağlık Mahalle Evi kursiyerlerinin düzenlediği kahvaltı programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

KURSİYER SAYISI 30'A ULAŞTI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahalle Evi’nde Okuma-Yazma, Rölyef, Takı Tasarım, Hediyelik Eşya, Bağlama ve Gitar kurslarının devam ettiğini belirterek, "Kadınlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Bağlık Mahalle Evimize 5 adet dikiş makinesi aldık. 15 Ekim Pazartesi günü itibariyle Dikiş Nakış kursumuz da başlayacak. Şimdiden kursiyer sayısı 30’a ulaştı. Bağlık Mahalle Evi çatısı altında bir araya gelen kadın sayımız her geçen gün daha da artıyor. Kadınlarımızın bu ilgisi bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.

 

ÇOCUKLAR İÇİNDE FAALİYETLER DÜZENLENECEK

Kadınların yanı sıra Bağlık Mahalle Evi bünyesinde çocuklar için de faaliyetler düzenleneceğini kaydeden Akay, "Bağlık Mahalle Evi bünyesinde bir de Bilgisayar Odası oluşturacağız. Böylece Kızılpınar Mahalle Evimizde olduğu gibi burada da çocuklarımız Bilgisayar Odası’nda ödevlerini yapabilecek ve ders çalışabilecekler. Boş zamanlarını daha faydalı bir şekilde kullanabilecekler" dedi.

 

AKAY'A ATATÜRK TABLOSU HEDİYE EDİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemesinin ardından Bağlık Mahalle Evi kursiyerleri tarafından hazırlanan el işi ürünlerini inceledi. Programda Başkan Akay’a kursiyerler tarafından bir de Atatürk tablosu hediye edildi. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU