E-Dönüşüm protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Defter, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e- İmza ve e-Saklama gibi hizmetler kapsamında şirketlerin e-dönüşümünü sağlayan Türkiye'nin ilk Ã?

GÜNDEM 9.10.2018 15:41:00 0
E-Dönüşüm protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen imza törenine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, TÜRKKEP Pazarlama Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, TÜRKKEP Batı Marmara Bölge Müdürü Tolga Özbek katıldı.

 

15 EKİM'DEN İTİBAREN FAALİYETE GEÇECEK

Hizmetin 15 Ekimden itibaren faaliyete geçeceğini dile getiren, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Bugün bu faaliyetle üyelerimizin Odamızdan alacağı hizmetlerin çeşidini daha da arttırıyoruz. Şirketler açılışından başlayıp, sonuna kadar götürebilen süreçte üyelerimiz artık buradaki e-defter, e-imza vb. KEP uygulamalarına hiç dışarıya çıkmadan sahip olabilecekler. Odamız Üyelerine en iyiyi sunmak ve bölgenin stratejik hedeflerine yönelik çalışmalarda bulunmak hedefimiz. Bu doğrultuda TÜRKKEP ile işbirliği yapmaktan son derece memnunuz. 3 yıl boyunca geçerli olacak bu işbirliği için TÜRKKEP Odamız bünyesinde özel bir irtibat birimini kuracak. 15 Ekim 2018’den itibaren aktif olacak bu irtibat birimi tüm oda üyelerine en stratejik noktada hizmet verecektir" dedi.

 

TİCARET VE SANAYİYE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Çorlu’nun ticaret ve sanayisine büyük katkı sağlayacaklarına inandıkları bir anlaşmaya imza attıklarını belirten TÜRKKEP Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, "Anlaşma kapsamında odaya bağlı tüm üye kuruluşlara e-Çözüm desteğini biz vereceğiz. Üyeler üç yıl boyunca KEP, e-Defter, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e- İmza ve e-Saklama gibi e-Dönüşüm kapsamındaki hizmetlerimizin tamamından çok özel koşullarda faydalanabilecekler. Çorlu Türkiye sanayisinde önemli bir yere sahip ve gittikçe bu değeri artıyor. E-Dönüşüm ürünlerimiz ile tüm Türkiye’de olduğu gibi bu bölgede de şirketlerin verimli çalışmasına katma değer sağlayacağımızı biliyoruz. Türkiye’nin önünde olan e-dönüşüm hedefine kurulduğundan beri hizmet eden TÜRKKEP, her geçen gün daha fazla ürün ve hizmet ile bu alanda farklılığını ortaya koyuyor" ifadelerine yer verdi.

 

TÜRKKEP

2008 yılında kurulan TÜRKKEP'in, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)  Hizmet Sağlayıcısı olarak, 25 Şubat 2013 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), E-Fatura Hizmet Sağlayıcısı (Özel Entegratör) ve E-Fatura Saklamacı Kuruluş olarak da, 27 Eylül 2013 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı’nca (GİB) yetkilendirildiği kaydedildi. KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan Türkiye’nin ilk özel kurumu olan TÜRKKEP'in, 190’ın üzerindeki bayisi olduğu belirtildi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU