'Çocuk Dilinde Atatürk' video yarışması başlıyor

Malkara Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 'Çocuk Dilinde Atatürk' konulu video yarışması düzenleniyor. 5 ve 10 yaş arası çocuklar için düzenlenen video yarışmasının son baÅ?

GÜNDEM 9.10.2018 13:54:00 0
 

5-10 yaş arası çocuklar için düzenlenen “Çocuk Dilinde Atatürk” adlı video yarışmasında Atatürk Konulu Şiirler, Atatürk Konulu Şarkılar ve Atatürk Konulu Metinsel Anlatımlardan birinin video içerisinde yer alması gerektiği kaydedildi. İsteyen katılımcıların ise belirtilen konu başlıklarından ayrı ayrı video çekerek de katılım sağlayabileceği belirtildi.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 23 EKİM

Atatürk sevgisini video ile anlatmak isteyen çocukların, çektikleri videoları aileleri tarafından Malkara Belediyesi Whatsapp üzerinden 0544 727 10 32 ilgili telefon numarasına ad, soyad ve yaş bilgilerini yazarak göndermeleri gerektiği bildirildi. "Çocuk Dilinde Atatürk" konulu video yarışmasında son başvuru tarihinin ise 23 Ekim Salı günü olduğu belirtildi. Yarışmaya gönderilen videoların 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Malkara Belediyesi Facebook (www.facebook.com/malkarabld/) sayfasında yayınlanacağı kaydedildi.

 

ÖDÜLLER 29 EKİM'DE VERİLECEK

'Çocuk Dilinde Atatürk' kapsamında yarışmaya katılan ve Malkara Belediyesi kurumsal Facebook sayfasında yayınlanan videolar arasından 29 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’a kadar en çok beğeni alan 1. 2. ve 3. videolar ödül almaya hak kazanacağı açıklandı. Ödüllerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapılacak olan Fener Alayı öncesinde takdim edileceği belirtilirken, tüm katılan videolara sürpriz hediyeler verileceği bildirildi. Yarışmada 1. olan video sahibine Çeyrek Altın, 2. olan video sahibine, Tablet Bilgisayar ve 3. olan video sahibine ise Tablet Bilgisayar hediye edileceği kaydedildi.

 

Haber / Seda AKYOL