Kapaklıspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ikinci hafta Kapaklıspor ile Büyükyoncalıspor karşı karşıya geldi. Kapaklıspor karşılaşmadan 4-0 ayrıldı. Kapaklıspor puanını altı yaparak liderliğini sürdÃ?

SPOR 8.10.2018 20:28:00 0
Kapaklıspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ Süper Amatör ligin iddialı ekiplerinden Kapaklıspor evinde konuk ettiği Büyükyoncalıspor’u ikinci devrede farklı mağlup etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ise Kapaklıspor üst üste attığı gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrılırken bu galibiyet ile puanını altı yaparak liderliğini sürdürdü. Büyükyoncalıspor ise üç puanda kaldı.

 

İLK DEVRE EŞİTLİK İLE TAMAMLANDI

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmada rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor bir türlü Büyükyoncalıspor savunmasını geçemedi. Konuk ekip Büyükyoncalıspor ise Kapaklıspor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklardan gol aradı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.

 

SKORU 2-0 YAPTI

Karşılaşmanın ikinci devresine ise fırtına gibi giren Kapaklıspor 47’inci dakikada golcü oyuncusu Emre Kaymaz’ın golüyle öne geçti. İlk devre rakibine direnen Büyükyoncalıspor ise kalesinde gördüğü golle oyun disiplininden koptu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor 54’üncü dakikada ise Alihan İstek ile bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı.

 

4-0 GALİP AYRILDI

Tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor golden dört dakika sonra Emre Kaymaz ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. 13 dakikada kalesinde üç gol gören Büyükyoncalıspor oyun disiplinini tamamen kaybederken, Kapaklıspor ise kalan dakikalarda çok rahat bir futbol sergiledi.  63’üncü dakikada sahneye çıkan Özgün Şala şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 4-0 yaptı. İkinci devre üst üste bulduğu gollerle birlikte kalan dakikaları rahat geçiren Kapaklıspor karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılmasını bildi. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını altı yaparak liderliğini sürdürürken, Büyükyoncalıspor ise üç puanda kaldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU