'Kapaklı'nın devlet yatırımlarına ihtiyacı var'

Eylül ayı başında Kapaklı'daki yeni görevine başlayan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Kapaklı'ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı K

GÜNDEM 8.10.2018 20:10:00 0

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’a hayırlı olsun ziyaretinin ardından Kapaklı Belediye Meclisi’ne katılarak meclis üyeleri ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, siyasal sürecin başladığını ifade ederek “Sürecin başlamış olması bizim hizmetlerimizi ona göre yapacağımız manasına da gelmez. Hizmetleri aynı heyecan ile halkın bize süre verdiği süreç içinde gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

 

“EN İYİ HİZMETLERİ YAPACAĞIZ”

Kalan 174 günü dolu dolu geçirerek çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Albayrak, bugüne kadar Kapaklı’dan Büyükşehir Belediye meclisine gelen bütün meclis üyeleri ile güzel çalışmalara imza attıklarını ifade etti. 2018 yılınınKapaklı’nın yılı olacağını söyleyen Albayrak, hizmet süresinin sonuna kadar Kapaklı’ya en iyi hizmetleri yapacaklarını belirtti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyaretinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederek “Siyasal süreç başladı. Aday adayı olmak isteyen İlçe Başkanlarımız ayın 12’sine kadar istifalarını sunacaklar” dedi.

 

“YIL BİTİYOR, NE ZAMAN GETİRECEKSİNİZ?”

AK Partili Meclis Üyesi Metin Kanat da, Başkan Albayrak’ın “2018 yılı Kapaklı’nın yılı olacak” sözünü anımsatarak “Bizde bu noktada güzel hizmetler gelir diye bekledik. Fakat şu ana kadar hizmetleri göremedik. Yıl bitiyor ve bu hizmetleri ne zaman getireceksiniz? Neden bu hizmetleri 2018 yılına bıraktınız?” dedi.

 

“128 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da meclise siyasal bir konuşma yapmak için gelmediğini ifade ederek “4 buçuk yıl içinde Kapaklı’ya 128 milyonluk yatırım yaptık. Bu eleştirilere karşılık benim de cevap verme ve siyasi partinin temsilcisi olarak ‘bu yatırımlara karşılık siz ne yaptınız’ deme hakkım doğar. İşi lütfen siyasete dökmeyelim. Bizim görev süremiz içinde Kapaklı’ya en az 150 milyonluk yatırımı tamamladığımızı göreceksiniz” dedi.

 

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ”

Kapaklı’nın devlet yatırımlarına ihtiyacı olduğunu söyleyen Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin birinci dönem bitti, iki ve üçüncü dönemde hükümetin yapacağı yatırımlarla Türkiye’nin yıldızı olacaktır. Kapaklı da önemli yerini alacaktır. Hepimiz taşın altına elimizi koymamız gerekiyor” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU