Kurs başvuruları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Tiyatro, Satranç, Pilates, Aerobik, Step, Zumba, Evlilik Öncesi Eğitim, Okuma- Yazma, Fotoğrafçılık, Keman, Dil Kursu (İngilizce, Fransızca, Bulgarca), El Sanatları ve Ahşap Süsleme

GÜNDEM 8.10.2018 19:45:00 0
Kurs başvuruları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından Tiyatro, Satranç, Pilates, Aerobik, Step, Zumba, Evlilik Öncesi Eğitim, Okuma- Yazma, Fotoğrafçılık, Keman, Dil Kursu (İngilizce, Fransızca, Bulgarca), El Sanatları ve Ahşap Süsleme kurslarının başvuruları 8-26 Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi 6. Katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.

 

“KİŞİSEL BECERİ KAZANMALARINI SAĞLIYOR”

Kurslarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kültür ve sanat kurslarına önem verdiklerini ifade ederek “Kurslar kişisel yetenekleri ortaya çıkarıyor ve sosyal yaşama etki ediyor. İlçemizde Kapaklı belediyesi olarak kişisel kazanım sağlayacak kurslara destek olmaya devam ediyoruz. Gerek kendimiz, gerekse Kapaklı Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa kurslar düzenleyerek vatandaşlarımızın daha sosyal olmalarını sağlıyor ve kişisel becerilerini kazanmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Mandalı, belediye olarak kendilerine gelen kurs taleplerini de dikkate alacaklarını belirterek “Belediyemiz bu konuda vatandaşlarımızın daha sosyal olmasını ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayacak bir yapıda olacak. Bunun için fayda sağlayacak her türlü kurs için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ