Haftayı Ali Arslan ile kapattı

Çerkezköy'de AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isimlerden olan Yılmaz Erkılınç, art arda ziyaret ettiği Çerkezköy esnafı ve bürokrasisinin ardından bir hafta

GÜNDEM 7.10.2018 18:35:00 0
Haftayı Ali Arslan ile kapattı

PTT’nin Çerkezköy’deki serüveni ile ilgili Arslan ile uzun sohbetler yapan Erkılınç “30 yıl önceki Çerkezköy’de ptt telefon dahi 5 kişi ile Çerkezköy halkına hizmet ederdi. Artan Çerkezköy nüfusuna paralel olarak dünyadaki teknolojik gelişmelere ayak uyduran PTT, Çerkezköy şubesi ile de birçok ilden daha fazla hizmet üretiyor. Öyle ki birçok bankadan daha çok müşterisi olan bir kurum oldu. Artık PTT müşterilerine sadece mektup getirip götüren bir kurum olmaktan çıkıp, müşteri memnuniyeti odaklı çözümler üretmektedir. Siz de bu kurumun başındaki kişi olarak uzun yıllar Çerkezköy’de bu işin gelişiminde rol aldınız, makamınız ve markanızla Çerkezköy’e değer kattınız. Ben de AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olarak insana değer veren, Çerkezköy’e değer katan kişi, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek hem onlara kendimi tanıtıp hem de Çerkezköy’ün yarınları adına kendilerine teşekkür etme imkanı buluyorum. Şahsınız da kurumunuz da hem Çerkezköy için hem bizler için değerlisiniz” diyerek PTT Müdürü Ali Arslan’a teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT Müdürü Ali Arslan da Erkılınç’a insana hizmet, ülkeye hizmet, ilçeye hizmet için çıktığı bu anlamlı yolda başarılar diledi.

Haber / Özge MERİÇ