Mutlu Pati Şenliği'nin 2'ncisi düzenlendi 

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Hayvanları Koruma Derneği tarafından Hayvanları Koruma Günü kapsamında yapılan Mutlu Pati Şenliği etkinliğinin bu yıl ikincisi düzenlendi. Sahil Mutlukent Çay Bahçe

GÜNDEM 7.10.2018 14:01:00 0
Mutlu Pati Şenliği

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Hayvanları Koruma Derneği tarafından düzenlenen Mutlu Pati Şenliği'nde Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak hayvanları ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

 

ÇOCUKLARA KEDİ VE KÖPEK MAMASI PAKETLERİ HEDİYE EDİLDİ

2. Mutlu Pati Şenliği'nde çocuklar için kedi ve köpek maması ödüllü Survivor parkur yarışması, çuval yarışı, kelebek kozası yarışı, yüz boyama, sosis balon ve çorap kukla yapım atölyesi gibi çok sayıda etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapılırken, yarışmalara katılan bütün çocuklara kedi ve köpek maması paketleri hediye edildi. Mutlu Pati Şenliği etkinliği ile çocuklara hayvan sevgisi aşılama, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık geliştirme gibi hedeflere ulaşılmaya çalışıldığı ifade edildi.

 

ÇOCUKLARIMIZI HAYVANLARLA BİR ARAYA GETİRİYORUZ

Hayvanları seven bir gençliğin oluşması için böyle etkinliklerin olması gerektiğini vurgulayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Mutlu Pati Şenliği, özelikle çocuklarımızın hayvan sevgisi, canlı sevgisine ulaşabilmeleri için yapılıyor. Allah'ın yarattığı bütün canlıları seven bir Süleymanpaşalı gençlik olsun diye bu çocuklarımızı hayvanlarla bir araya getiriyoruz. Bir kesim her ne kadar hayvanlara can dostum diyorsa da bizim bütün canlılar can dostumuz. Bu şenliğin düzenli olarak yapılması için artık bir gelenek haline geldi. Bu nedenle çocuklarımız mutlu. Onlar mutlu olduğu için mutlu kentin başkanı da mutlu oluyor" dedi.

 

ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konuşmasının ardından stantları gezerek çocuklar ve hayvanseverlerle bir araya geldi. Eşkinat, Yaşamkent Sitesi’nde oturan ve bir köpeğin ameliyatı için kampanya düzenleyip para toplayarak ameliyat olmasını sağlayan iki çocuğa ve Yaşamkent Sitesi Yönetimine teşekkür belgesi verdi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU