Tekirdağ polisinden huzur uygulaması

Tekirdağ'da il genelinde yapılan eş zamanlı huzur operasyonunda bin 753 şahsın GBT sorgulaması yapılırken, aranan 1 şahıs da yakalandı. İdari yönden şahıslara yönelik 804 TL cezai işlem uygulan?

GÜNDEM 4.10.2018 18:04:00 0
Tekirdağ polisinden huzur uygulaması

Genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla; kamu kurum ve kuruluşları, stratejik öneme sahip bölgeler ile özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde mevzuata uygun bir şekilde teyakkuz halinde olunması, temel insan haklarına saygılı, özgürlük ve güvenlik arasındaki hassas dengeye önem veren bir yöntem ile mevcut huzur güven ortamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması amacıyla Tekirdağ genelinde eş zamanlı Türkiye Güven Huzur Uygulaması yapıldı.

 

BİN 753 KİŞİNİN GBT’Sİ SORGULANDI

Uygulama kapsamında bin 753 şahsın GBT sorgulaması yapılırken, aranan 1 şahıs da yakalandı. İdari yönden şahıslara yönelik 804 TL cezai işlem uygulandı.

70 umuma açık iş yeri denetlenirken, 1 iş yeri hakkında 248 TL cezai işlem uygulandı.Trafik yönünden kontrol edilen 113 araçtan 34 araca 10 bin 517 TL cezai işlem uygulandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ