Çerkezgücü'nden kötü başlangıç

2018-2019 Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda sezonun ilk maçında deplasmanda AhimehmetGençlikspor'a konuk olan Çerkezgücüspor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Çerkezgücüspor Başkan

SPOR 3.10.2018 16:39:00 0
Çerkezgücü

2018-2019 Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda sezonun ilk maçındaÇerkezgücüspor, deplasmanda AhimehmetGençlikspor’a konuk oldu.

 

FARKI 3’E ÇIKTI

Pazar günü oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Çerkezgücüspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede ataklar geliştirdi. İlerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip AhimehmetGençliksporbulduğu golle öne geçti. İlk devrenin ilerleyen dakikalarında geliştirdiği organize atakta ev sahibi ekip kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Üst üste gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan Çerkezgücüspor, kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklar geliştiren ev sahibi ekip ilk devrenin son dakikalarında bir gol daha bularak farkı 3’e çıkardı.

 

“MAĞLUBİYETİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ”

Çerkezgücüspor ikinci devrede toparlanıp farkı indirmeye çalıştı. Farkın vermiş olduğu rahatlıkla kontrollü bir futbol ortaya koyan Ahimehmetspor dördüncü golü aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada AhimehmetGençlikspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezgücüspor Başkanı Hasan Barut “Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen üst üste goller gördük. Karşılaşmanın ikinci devresinde toparlandık ama istediğimiz golleri bulamadık. Farklı mağlubiyetten ötürü çok üzgünüz. Rakibimizi aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz” dedi. Barut, önümüzdeki haftalarda toparlanarak ilk hafta yaşadıkları bu mağlubiyeti taraftara unutturmak istediklerini kaydetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU