Yeni öğrencilere oryantasyon programı

Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne yeni katılan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi. Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel Dinç, Namık Kemal Üniversitesi'ni kazanmÄ

GÜNDEM 3.10.2018 15:25:00 0
Yeni öğrencilere oryantasyon programı

Namık Kemal Üniversitesi tarafından öğrencilerin, öğrenim görecekleri bölüm ve programlarını tanımalarını sağlamak, uyum süreçlerini hızlandırmak, üniversite ruhunu kazandırmada ilk adımı atmak amacıyla yapılan program Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Düzenlenen programda, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel Dinç, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Bulut ve Doç. Dr. Serkan Erdoğan ile Dr. Öğr. Üyesi Fatma Tülin Özbaşer katılım sağlayan öğrencilere bilgi verdi.

 

KARİYER FIRSATLARI ANLATILDI

 

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsel Dinç öğrencilere üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konular hakkında bilgiler vererek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni kazanmış olmanın avantajlarından ve Veteriner Hekimliğin kariyer fırsatlarından bahsetti. Dr. Öğr. Üyesi Fatma Tülin Özbaşer ise üniversiteye yeni katılan öğrencilere şehri ve üniversiteyi tanıtarak Fakülte, Bölümler ve laboratuarlar hakkında bilgi verdi. Ardından Veteriner Hekimliğin görevleri ile mezuniyet sonrası iş imkânlarından bahsedildi. Etkinlikte ayrıca Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Programı’ndan bahsedilerek üniversitenin yurt dışı olanakları anlatıldı. Program öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son buldu.

 

Haber / Özge MERİÇ