Dikkatsizliğin bedelini canıyla ödüyordu

Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde geçtiğimiz aylarda faaliyetine ara verilen benzin istasyonunda güvenlik önlemi alınmayışı az daha bir cana mal oluyordu. İstasyonu açık olduğunu düşünerek, aracÄ

GÜNDEM 29.09.2018 18:41:00 0
Dikkatsizliğin bedelini canıyla ödüyordu

Çerkezköy Hayri Batur Caddesi üzerinde uzun yıllar benzin istasyonu olarak faaliyet gösteren akaryakıt istasyonu yaklaşık 2 ay önce hizmete ara verdi.

 

DEMİR BLOK DEVRİLDİ

Önceki gün saat 16:00 sıralarında 59 TM 733 plakalı aracıyla istasyonun kapalı olduğunu fark etmeden aracının lastiğine hava basmak için istasyona giren 2 çocuk babası Orhan Ayan, hava tabancasını lastiğine tuttu. Ayan, istasyondan hava gelmeyince aracına binerken bu esnada demir blok aniden devrilerek aracın ön kısmına düştü.  Şans eseri olayı yara almadan atlatan Ayan’ın aracı hasar gördü. Olayı tepki gösteren Orhan Ayan, oradaki çalışanlar tarafından azarlanınca soluğu poliste ve zabıtada aldı. Olayın şokunu attıktan sonra araçtan inerek çevreye baktığını söyleyen Ayan “Saniyeler önce dik duran pano yere devrilmiş. Aracımın on plakasının düşmesine ve ön tampon önündeki panjur hasar gördü. Birkaç saniye daha dışarda kalsam benim üzerime devrilecekti. İstasyonun etrafında çalışanlar geldi ve o panonun bağlantı cıvatalarını söküp o şekilde bıraktıklarını söylediler” dedi.

 

“FACİAYA DAVETİYE ÇIKARIYORLAR”

Etrafta hiçbir uyarı levhasının olmamasına ve şerit çekilmemesine tepki gösteren Ayan “Resmen faciaya davetiye çıkaran bir çalışma yapıyorlar. Yetkililerin bu konuda gerekeni yapmasını istiyorum” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ