Vali Ceylan öğrencilerle buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Süleymanpaşa'da bulunan Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti. 1. ve 2. sınıfların derslerine girerek öğretmen ve öğrenciler ile görüşen Vali Ceylan, yeni eğitim öğretim yÄ

GÜNDEM 27.09.2018 18:14:00 0
Vali Ceylan öğrencilerle buluştu

Düzenlenen ziyaretlerde, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mağmur eşlik etti. 

 

 

ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Cumhuriyet İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir araya gelerek “Öğretmenlerimize özellikle öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve teknoloji bağımlılığından uzak kalmaları noktasında dikkat etmelerini çağımızın rahatsızlığı haline gelen teknoloji bağımlılığından çocuklarımızı uzak tutmak için teknolojiyi öğrencilerimize gerekli zamanlarda ve verimli şekilde kullanmalarını öğretmeliyiz. Bu konuda hassas olmanızı sizlerden rica ediyorum. Bir diğer önemli husus öğrencilerimizin spor yapması. Spor yapmaları için öğrencilerimizi bilinçlendirmeli ve onları spora yönlendirmeliyiz. Eğitim ve öğretimi bir arada en iyi şekilde yürütmeli ve öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız” dedi. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan toplantı sonunda yönetici, öğretmenler ve okul aile birliği başkanıyla okulun eğitim durumu ve ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU