Asfalt çalışmaları tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından Hayrabolu Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde yürütülen asfalt çalışmaları tamamlandı.

GÜNDEM 27.09.2018 12:13:00 0
Asfalt çalışmaları tamamlandı

Yoğun bir araç trafiğine sahip, halk arasında "Sanayi Çarşısı Yolu" olarak da bilinen Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde çift şerit olarak toplam 15 metre genişliğinde, 500 metre uzunluğundaki yolda yüksek kalitede sıcak asfalt serimi yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların yapıldığı alanda bölge esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kadir Albayrak, istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Kadir Albayrak yol çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hayrabolu ilçemizde yoğun bir trafiğe sahip olan bu yolda asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanması bizi de mutlu etti. Bizler halkımıza hizmet için bu görevdeyiz. Her şeyin en iyisini hak eden halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz," dedi. Asfalt çalışmaları tamamlanan Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kaldırım ve refüj çalışmaları ise Malkara Belediyesi tarafından yapıldığı açıklandı.

 

Haber / Seda AKYOL