TSO heyetinden Kaymakam Sarılı'ya hayırlı olsun ziyareti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı Erdim Noyan ve Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Afyon Vali Yardımcılığı görevinden Çorlu Kaymakamlığı görevine atanan Cafer Sarı

GÜNDEM 26.09.2018 18:11:00 0
TSO heyetinden Kaymakam Sarılı

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yeni görev yerinde Kaymakam Sarılı’ya başarılar dilerken, “Bölgemiz sanayi ve tarım üzerine yapılanmış olup ülke ekonomisinin en büyük sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Odamız bu yapılanmada yer alan birçok firmayı bünyesinde bulundurmakta olup, bu firmaların bölgede ve dünya pazarlarındaki ticaretlerini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz” dedi.

“AMACIMIZ EN İYİ HİZMETİ VERMEK”

Meclis Başkanı Erdim Noyan da odanın sanayisi ve stratejik önemi ile Trakya’nın en büyük odası konumunda olduğunu ifade ederek “Tüm çalışmalarımızda amacımız; üyelerimize, Çorlumuza en iyi hizmeti vererek, en yüksek memnuniyeti sağlamaktır. Bu hususta gerek kamu kurum kuruluşları gerekse tüm STK’lar ile ortak hareket ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sarılı ise, bundan sonraki süreçte Çorlu TSO ile daha sık bir araya geleceklerini ifade ederek “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden bir tanesi olan ve Trakya Bölgesi’nin sanayi lokomotifi olan Çorlu’da görev yapacak olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Bizler hep birlikte ekip ruhu içerisinde bölgemize güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU