2 milyon metrekarelik yol çalışması tamamlandı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda sürdürülen yol yapım ve bakım çalışmaları kapsamınd

GÜNDEM 25.09.2018 12:33:00 0
2 milyon metrekarelik yol çalışması tamamlandı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım ve bakım çalışmalarında sona gelindi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Şu ana kadar 2 milyon metrekarelik yol çalışması gerçekleştirdik. Yol çalışmalarında son düzlüğe geldik. Son 68 bin metrekarelik çalışmamızı da büyük bir özveri ile yerine getiriyoruz" dedi.  

 

ÇALIŞMALAR YAPILDI

 

Yok bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Çınarlı Mahallesi’nde Ergene, Venüs ve Dere Sokak’ta çalışmalar düzenlenirken, Zafer Mahallesi Damat Aga Bayırı ve Dadalar Sokak, kilit taş döşenerek kullanıma hazır hale getirildiği açıklandı. Gündoğdu Mahallesi Akşehir, Dikara ve Derya Sokak’ta çalışmalar tamamlanarak sokaklar vatandaşların hizmetine sunulurken Barbaros Mahallesi Prestij ve Alaylıoğlu Sokak’ta da kilit taş çalışmaları yapıldığı kaydedildi. 100 yıl Mahallesi Gülşah Sokak’ta ağır tonajlı araçlar nedeniyle bozulan kısımlarda kilit taş onarım çalışmaları yapılırken sokağın yeniden eski haline getirildiği bildirildi.

 

ÇALIŞMALARINDA SON DÜZLÜĞE GELDİK

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yol çalışmalarının en önemli gündem maddeleri olduğunu ifade ederek, "Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca Süleymanpaşa sınırları içinde yapılmış bütün yol çalışmalarından daha fazlasını yapmak bizim dönemimize nasip oldu. Şu ana kadar 2 milyon metrekarelik yol çalışması gerçekleştirdik. Yol çalışmalarında son düzlüğe geldik. Son 68 bin metrekarelik çalışmamızı da büyük bir özveri ile yerine getiriyoruz. Daha sonrasında tüm ekiplerimizi yol bakım ve onarım işine yönlendirerek olası bozulmalara en kısa sürede müdahale edeceğiz. Yol çalışmalarımız boyunca rahatsızlık verdiğimiz vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabır ve güven için teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ