6 ilde fetö operasyonu; 10 gözaltı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan 13 kişinin yakalanması için Ankara, Sakarya, Mardin, Kırıkkale, Balıke

GÜNDEM 24.09.2018 16:35:00 0
6 ilde fetö operasyonu; 10 gözaltı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fetö/pdy'nin 'askeri mahrem yapılanması' soruşturması kapsamında, haklarında gözaltı kararı çıkarılan, 13 kişiden 10'u gözaltına alındı. Ankara, Sakarya, Mardin, Kırıkkale, Balıkesir ve Erzincan'da eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan 10 kişinin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne getirileceği öğrenildi.

 

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fetö/pdy'nin 'askeri mahrem yapılanması' soruşturması kapsamında, aralarında muvazzaf asker ve ihraç edilen subay ile astsubayların da olduğu 13 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinden itibaren Ankara, Sakarya, Mardin, Kırıkkale, Balıkesir ve Erzincan'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 şüphelinin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne getirileceği, hakkında gözaltı kararı bulunan diğer 3 kişinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ