Katil zanlısı tutuklandı

Çerkezköy'de Perşembe günü Kuşbahçe mevkiinde boğazı kesilerek öldürülen 31 yaşındaki Erol Özdemir'ini katil zanlısı Yusuf Kaya (43), tutuklanarak cezaevine konuldu. Bir yıl önce birinci e?

GÜNDEM 23.09.2018 20:10:00 0
Katil zanlısı tutuklandı

Çerkezköy'de bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Erol Özdemir, perşembe günü Kuşbahçe mevkiinde boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Soruşturma başlatan Çerkezköy polisi, Özdemir'i olay günü cinayet bölgesine arkadaşı Yusuf Kaya'nın otomobille götürdüğünü belirledi. Gözaltına alınan Yusuf Kaya, ilk ifadesinde Özdemir'i kendisine ait 59 TL 390 plakalı otomobille bırakıp döndüğünü öne sürdü. Çelişkili ifadeler üzerine çapraz sorguya alınan Kaya, cinayeti bir Özbek uyruklu kadın yüzünden işlediğini itiraf etti.

 

TUTUKLANDI

 

Cinayet zanlısı Kaya’nın ifadesinde “Olay günü Erol işyerime geldi ve benim yanımda bir süre çalışıp ayrılan Özbek uyruklu Zülfiya isimli kadının sevgilisi olduğunu söyledi. Benim de kadınla ilişkim olduğunu öne sürüp, hakaretler etti. Bu konuyu konuşmak üzere Kuşbahçe mevkiine gittik. Burada bana tehdit ve hakaretlerini sürdürünce, yanımdaki bıçakla onu öldürdüm” dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusunun ardından Cumartesi günü çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Yusuf Kaya tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ