Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü açıldı

Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü, düzenlenen törenle Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları mevkiinde açıldı.

GÜNDEM 23.09.2018 16:24:00 0
Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü açıldı

Açılışta  konuşan Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü sahiplerinden Turgay Taşkın, Çerkezköy’de satrancın sevilmesine ve ilgi görmesine rağmen böyle bir kulüp olmadığını, ülkenin geleceği olan çocuklara eğitimde destek olmak, sosyal, eğitsel ve akademik başarılarının artmasına katkıda bulunmak için Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü’nü açtıklarını belirtti.

 

KULÜBÜ GEZDİLER

 

Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü antrenörleri Yiğit Taşkın ve İbrahim Mencik “Amacımız çocuklara satrancı ve zeka oyunlarını sevdirmek, ileride dünya çapında başarılı öğrenciler yetiştirmek” dedi. Açılışın ardından davetliler Çerkezköy Zirve Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübünü gezerek yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

 

HİZMETE AÇILDI

 

Cumartesi günü saat 14.00’da düzenlenen açılış törenine Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Selda Yeşil, Karaağaç İlkokulu Müdür Yardımcıları Halil Boru, Barış Haykır, Silivri Akıl Küpü Satranç ve Eğitim Merkezi Müdürü Jale Demir Büyükkeskin, Kulüp öğretmenleri ve antrenörleri Yiğit Taşkın, İbrahim Mencik,  öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.



Haber / Özge MERİÇ