Akademik Kurul toplandı

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı düzenlendi. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörü

GÜNDEM 20.09.2018 14:18:00 0
Akademik Kurul toplandı

Kavaklı Yerleşkesinde düzenlenen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı'na, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Gümüş ve akademik personeli katıldı.

 

UYGULAMA ODAKLI EĞİTİM

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, "İki yıl süre ile eğitim veren Meslek Yüksekokulunda uygulama odaklı eğitim vermenin öğrencilerin kariyerlerini geliştirmelerinde faydalı olacak" dedi. Prof. Dr. Şengörür, Akademik ve idari personelin özverili bir şekilde görevini yerine getirmesinin Kırklareli Üniversitesi’nin en çok tercih edilen ve topluma yol gösteren bir üniversite olma misyonuna önemli katkılar sunacağını ifade etti. Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Gümüş MYO’nun mevcut durumu ve 2017-2018 akademik yılında gerçekleştirilen çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

 

SUNUM YAPTILAR

 

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cemal Çevik, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Berna Dömbekçi Özçelik, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Bilir, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr. Gör. Kader Akdağ Sarı, Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Fatih Söğüt ile Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Ferit Demirbay, bölümleri hakkında sunumlar yaptı. Akademik Kurul toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından Rektör Şengörür, doktora eğitimlerini tamamlayan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Bilir ve Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Oğuz Akgüneş'e cübbelerini giydirmesiyle sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU