Aranan fetö'nünkonyteynerleri mi, define mi?

4 ay önce yapılan bir ihbarı değerlendiren Tekirdağ Fetö Soruşturma Savcısı Sedat Taş'ın talimatıyla, Fetö'nün dolar, sterlin, altın ve mühimmatının dolu olduğu iddia edilen konteynerl

GÜNDEM 19.09.2018 20:27:00 0
Aranan fetö

İddiaya göre 15 Temmuz kanlı darbe girişimi öncesi Amerika’da bir piyanist müzikli bir yemekte alkollü bir kişinin anlattığı  hikayeyi zihninde kurgulayarak, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası duyduklarını bazı isimlere anlattı. O isimler de ihbarcı ile birlikte Tekirdağ’da fetö soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Sedat Taş’agiderek durumu anlattı.

 

KAZILARDA SONUCA GİDİLEMEDİ

 

İhbarı ciddiye alıp soruşturma başlatan Tekirdağ Fetö Soruşturma Savcısı Sedat Taş’ın talimatı ile polis ve görevlilerden oluşan bir ekip kuruldu. Değişik zamanlarda değişik yerlerde kazılar yapılırken, yapılan kazılarda sonuca gidilemedi.

 

FETÖ İLE BAŞLADI, DEFİNE İLE DEVAM ETTİ

 

Fetö’nün dolar, sterlin, altın ve mühimmatının yer aldığı 6 ila 8 konteynerin gömülü olduğu iddia edilen Çorlu-Velimeşe sınırında Mak-Yol firmasının uzun yıllar beton santrali olarak kullandığı alanda, 3 gündür yeniden kazı çalışması yapılıyor.

 

KAFALARI KARIŞTIRDI

 

Kazının Tekirdağ Valiliği Müzeler Müdürlüğü’nden alınan izin ile yapıldığı belirtilirken, ihbardan haberi olan bazı isimler ise Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek bu kazının durdurulması için girişimde bulundu.  Daha önce fetö’nün dolar, sterlin, altın ve mühimmatının yer aldığı 6 ila 8 konteynerin gömülü olduğu söylenen ve aylar önceFetö soruşturma savcısı Sedat Taş’ıntalimatı ile kazı yapılan alanda bu kez de Tekirdağ Valiliği Müzeler Müdürlüğü’nden alınan izin ile kazı yapılmaya başlanması kafaları karıştırdı. Kazının kaç gün süreceği, Tekirdağ Valiliği’nin bu iddialarla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ