Açılış maçında Yeşilovaspor ile karşı karşıya gelecek

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor, sezon açılışını Pazar günü yapacak. Kurban kesimi ile başlayacak olan sezon açılışında İstanbul ekiplerinden Yeşilova takımı ile ma?

GÜNDEM 18.09.2018 18:39:00 0
Açılış maçında Yeşilovaspor ile karşı karşıya gelecek

Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, bu sezon iddialı bir takım kurduklarını ifade ederek “Birinci etap çalışmalarımızın ardından takımımız 9-16 Eylül tarihlerinde Bolu’da ikinci etap çalışmalarını gerçekleştirdi. Burada Ankara’dan iki takım ile maç yaptık. Bolu kampı gerçekten takımımız  açısından verimli geçti” dedi.

“HEDEFİMİZ İLK 3”

Karamehmetoğlu, 2018-2019 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de belirterek “Bolu kampında teknik heyetimizin raporu doğrultusunda savunma bölgesine iki transfer düşünüyoruz. Yeni transferlerimizden Şafak Törin’in sakatlığı sürüyor. Pazartesi gününü izinli olarak geçiren takımımızda antrenmanlar her akşam devam ediyor. Bu sezon hedefimiz ilk 3. 2018-2019 sezonu öncesi tüm takımlarımıza başılar diliyoruz. Şampiyonluğu da hak eden kazansın” dedi.

SEZONU PAZAR GÜNÜ AÇACAK

Yeni sezon açılışını 23 Eylül Pazar günü yapacaklarını kaydeden Karamehmetoğlu “Saat 15.00’de başlayacak olan etkinliklerde kurban kesimi ve konuşmaların ardından saat 16.00’da İstanbul Küçükçekmece ekiplerinden Yeşilovaspor ile hazırlık maçı yapacağız” diyerek tüm taraftarları ve spor severleri sezon açılışına davet etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU