Psikolojik bunalım intihara sürükledi

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Konca Sokak'taki bir apartmanda oturan 49 yaşındaki Reşat T., girdiği bunalım sonucu intihar ederek yaşamına son verdi. Reşat T.'nın 2-3 aydır eşind

GÜNDEM 18.09.2018 18:20:00 0
Psikolojik bunalım intihara sürükledi

Olay, Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Konca Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, birkaç ay önce eşiyle aralarında çıkan tartışma sonucu eşi evi terk eden ve yaklaşık 3 aydır evde tek başına yaşayan 49 yaşındaki Reşat T., girdiği bunalım sonucu kendisini asarak intihar etti. Reşat T.'nın yaşadığı apartman dairesinden kokular geldiğini fark eden apartman yöneticisi Müstecep Yıldırım, T.’ye cep telefonunda ulaşamayınca polis ekiplerine haber verdi.

4-5 GÜN ÖNCE İNTİHAR ETTİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, kapıyı açıp içeri girdiklerinde Reşat T.’nın cansız bedeni ile karşılaştı. 4-5 gün önce intihar ettiği tahmin edilen Reşat T.’nın cansız bedeni, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne morguna kaldırılırken, oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

AİLESİ EN SON 2 HAFTA ÖNCE GÖRMÜŞ

Olayın ardından Reşat T.’nın evine akın eden yakınları sinir krizi geçirdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Bir kız babası olan Reşat T.’nın 2 hafta önce kuzeninin düğünü için Vize’ye gittiği ve ailesinin kendisini en son o düğünde gördüğü öğrenildi. Eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma giren Reşat T.’nın 28 Aralık’ta eşi ile boşanma duruşmasının olacağı da öğrenildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU