'Genel merkezlerim kararı doğrultusunda hareket edeceğiz'

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyet Hareket Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz'i ziyaret etti. Basın mensuplarının sorularını yanıt

GÜNDEM 18.09.2018 16:51:00 0

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 14:00’da Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’i ziyaret etti.

“BİZLERE DE SORUMLULUK YÜKLÜYOR”

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Aydeniz, siyasi hazırlıkların yavaş yavaş başladığını belirterek “Bu anlamda partilerin Çerkezköy, bölgemiz için neler yapacağı noktasında sohbet ortamında başkanımız yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etmek istediler. Bizim MHP olarak kapımız her zaman tüm insanlarımıza açık. Ama özellikle Sayın cumhurbaşkanımızla genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin 24 Haziran seçimlerinden sonraki cumhur ittifakına azami bir hassasiyet göstermeleri bizlere de yerelde bir sorumluluk yüklüyor” dedi

“GENEL MERKEZİN GÖSTERECEĞİ DOĞRULTUDA HAREKET EDECEĞİZ”

MHP olarak genel merkezin göstereceği doğrultuda çalışacaklarını dile getiren Aydeniz “Bunun yanı sıra da Cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın ittifak ahlakı konusundaki hassasiyetleri doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

“ÇERKEZKÖY HEPİMİZİN YAŞADIĞI YER”

Aydeniz “Biz isteriz ki bölgemizin sorunları ile ilgili herkesle görüşelim. Çerkezköy hepimizin yaşadığı yer. Hepimiz bir aradayız. Her gün yüz yüzeyiz. İstiyoruz ki sorunlara da hep birlikte çözüm oluşturalım. İnşallah güzel bir adım atmış oluruz” diyerek ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetimine teşekkür etti.

“BİRLİK BERABERLİĞİ GÖSTERDİK”

Ziyarette konuşan Abdullah Öğe de “Özellikle son dönemde MHP İlçe Teşkilatı ile de beraber bu dönemlerde referandum süreci, 24 Haziran seçim süreci olsun, 15 Temmuz sürecinde biz hep devletin ve milletin milli manevi değerlerine sahip çıkan, aslında kökleri aynı olan, o değere sahip olan liderlerin de oluşturduğu partilerde görev yapıyoruz. Bunun da bizlere sağladığı birçok avantaj var. Bunların en önemlisi seçimler olsun, devletin bekası söz konusu olduğunda bir arada bulunmak olsun, bunları birlik beraberlik içinde gösterme anlamında iyi bir çalışma sürecimiz oldu. Önceki seçim dönemlerinde ve 15 Temmuz sürecinde bu birlik beraberliği gösterdik. Hepsinden de iyi sonuçlar aldık” dedi.

“ÜZERİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Cumhur ittifakının somut bir örneğini de 24 Haziran seçimlerinde gördüklerini kaydeden Öğe “Güzel bir sonuç aldık. Biz bunları başka platformlara da taşımak istiyoruz. Çerkezköy ile alakalı ne yapabiliriz, Çerkezköy ile alakalı bizler beraber ne gibi çalışmalar üretiriz? Biz iktidar partisinin ilçe teşkilatıyız. Yapılması gereken hükümet yatırımları, devam eden hükümet yatırımları olsun, tamamlanması, yapılması gereken projelerle ilgili biz zaman zaman ilçe başkanımızla istişarelerde bulunuyoruz. Önümüzde bir de yerel seçim var. Çerkezköy için en iyi şekilde hizmet edebilecek kişilerle, kadrolarla, Çerkezköy’ün ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda hemfikiriz. Bunu yapmak için de üzerimize görevler düşüyor” dedi.

“ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

Çerkezköy’ün 81 vilayetten insanın yaşadığı bir bölge olduğunu dile getiren Öğe “Biz Çerkezköy’de yaşıyoruz, 81 vilayetten insan var. Çocuklarımız burada doğdu, bizler de burada yaşıyoruz. Bizim Çerkezköy’e bir borcumuz var. Çünkü burada yaşıyoruz, burada geçiniyoruz. Buranın havasını soluyoruz. Çerkezköy’e yapılması gerekenlerin de bizim üzerimize vebal olduğunu biliyoruz.  Çerkezköy’de okul ihtiyacının son dönemde nasıl çözüldüğüne hep birlikte şahit olduk. Biz aynı fikir doğrultusunda farklı siyasi görüşlere sahip olsak da bu milletin, bu devletin birliği beraberliği için konu bu olduğu zaman, ittifak içerisinde olabiliyoruz. İnşallah Çerkezköy için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi.

PORTRE HEDİYE ETTİ

Abdullah Öğe konuşmasının ardından Ahmet Aydeniz’e Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğrafının yer aldığı portre hediye etti.

“GENEL MERKEZİMİZİN HABERİNİ BEKLİYORUZ”

Ziyarette ilçe başkanları basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. ‘Yerel seçimlerde AK Parti ile MHP ittifak yapacak mı’ sorusuna cevap veren MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Genel başkanımız da altını çizerek söyledi. Eğer birileri tabiri caizse şer ittifakı hazırsa cumhur ittifakı dünden hazırdır. Bu genel merkezlerimizin takdiridir. Genel merkezimiz ittifak var derse biz genel merkezimizin çizdiği çizgide, genel başkanımızın emirleri doğrultusunda üzerimize düşeni teşkilat olarak yapacağız. Şimdi bunun için konuşmak erken olur. Ama bununla ilgili çalışmalar var. Nasıl olur, ne şekilde olur, bölgesel mi olur, Türkiye geneli mi olur, bunlarla ilgili şuanda çalışmalar devam ediyor. Gönlümüz Çerkezköy’e en iyi hizmet edecek insanın belediye başkanı olmasından yana. Genel merkezimizin haberini bekliyoruz. Bizde görev verilir, alınmaz. Genel merkezimiz kimi işaret ederse, kimi nerede görmek isterse biz ona tabiyiz her zaman” dedi.

“2 PARTİ DE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Genel merkezlerimiz ne kadar verirse biz o yolda ilerleyeceğiz. Önümüze nasıl bir yöntem gelirse gelsin, Çerkezköy’de 2 partinin de üzerine düşeceğine inanıyorum” dedi. Ziyaretin ardından iki partinin ilçe yönetimleri ile birlikte toplantı yapacaklarını belirten Öğe, toplantıda Çerkezköy’de yapılanları, yapılması gerekenleri, ihtiyaçları görüşeceklerini ifade etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU