Kapaklı'daki olaylara emniyetten 'istatistik' açıklama

Kapaklı'da aylardır art arda meydana gelen kurşunlama olaylarına bir yenisi de önceki akşam eklenmiş, 2 müteahhit sokak ortasında kurşunların hedefi olmuştu. Bu olayın ardından Tekirdağ İl Emniyet MÃ

GÜNDEM 14.09.2018 20:16:00 0
Kapaklı

Kapaklı’da son aylarda art arda meydana gelen kurşunlama olaylarının failleri bir türlü bulunamazken, önceki gece de 2 müteahhit sokak ortasında kurşunların hedefi oldu. Yaralanan müteahhitler ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Kapaklı’da aylardır art arda yaşanan ve ilçede huzursuzluk yaratan kurşunlama olayları ile ilgili Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı açıklama geldi.

 

“6 AYRI OLAYIN FAİLLERİ YAKALANDI”

 

Kapaklı’da 2017 yılında ateşli silahlarla gerçekleştirilen 3 ayrı olayın şüphelileri olan 6 kişinin yakalandığı belirtilen açıklamada “2018 yılında gerçekleşen 6 ayrı olayda ise 4 şahıs yakalandı. 3 olay ile ilgili adli işlemler devam etmekte olup, olayların aydınlatılmasına yönelik araştırmalar devam ediyor” denildi.

 

“PERSONEL SAYISI ARTTI”

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 2017 yılında 79 personel görev yaparken günümüz itibari ile 92 personelin görev yaptığı belirtilen açıklamada “Resmi verilere göre bir yıl içerisinde Kapaklı İlçesindeki nüfus artışı yüzde  6,8 oranında gerçekleşmiş, görevlendirilen personel sayısında ise yüzde 16,4 artış sağlanmıştır. Ateşli silahlarla gerçekleştirilen olaylar ve benzer olaylarla ilgili olarak il merkezinden uzman ekipler sevk edilmekte ve takviye kuvvetlerle destek sağlanmaktadır” ifadelerine yer verildi.  Açıklamada “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için 24 saat görevinin başında olan personelimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, olayların önlenmesinde ve gerçekleşen olayların aydınlatılmasında aksaklığa meydan vermeden aynı özveri ve kararlılıkla görevlerini ifa edeceklerdir” denildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ