Ev değil cephanelik

Çerkezköy'de Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan arama ve el koyma kararının ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki bir eve yapılan operasyonda, biri kurusıkı 5 tabanca, 1 pompalı tüfek ile bu silahla

GÜNDEM 14.09.2018 15:36:00 0
Ev değil cephanelik

Çerkezköy’de polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve bu silahlara ait mermi ve fişekler ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

 

EVE OPERASYON DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy’de yaşayan S.A.'nın ikametinde satışa hazır çok sayıda ruhsatsız tabanca, ateşli silah ve mühimmat olduğunu belirleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Çerkezköy Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan arama ve el koyma kararı ile şüphelinin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi. Polis ekipleri tarafından evde yapılan aramada, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet uzun namlulu kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu silahlara ait şarjör ve fişekler ele geçirilirken, şüpheli S.A. da gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ