2 otomobil çarpıştı 4 kişi hayatını kaybetti

Kırklareli'de, 2 otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi. Her iki otomobilde sıkışan 4 kişinin cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Kırklareli Devl

GÜNDEM 13.09.2018 20:40:00 0
2 otomobil çarpıştı 4 kişi hayatını kaybetti

 

Kaza, Kırklareli'nin Edirne karayolu üzerindeki Ürünlü köyü yakınlarında dün sabah saatlerinde meydana geldi. Hakan Güzelyel'in kullandığı 39 DH 888 plakalı otomobil ile Muammer Koca yönetimindeki 39 DT 865 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, 24 yaşındaki Hakan Güzelyel, diğer aracın sürücüsü 75 yaşındaki Muammer Koca ile 77 yaşındaki eşi Sülbiye Koca ile 22 yaşındaki Recep İlke Peran hayatını kaybetti. Her iki otomobilde sıkışan 4 kişinin cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarılarak Kırklareli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaşamlarını yitiren Muammer Koca ile Sülbiye Koca'nın rahatsızlıkları nedeniyle Edirne'deki Trakya Üniversitesi Hastanesi'ne tedaviye gittikleri belirtilirken Kırklareli-Edirne karayolu bir süre ulaşıma kapalı kaldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

 

Kentte büyük üzüntüye neden olan kazada ölenlerden Hakan Güzelyel'in 4 yıldır birliktelik yaşadığı Seda Güzelyel ile geçen temmuz ayında evlendiği öğrenildi. Kırklareli'nde elektrikçi olarak çalışan Güzelyel'in cenazesinin bugün toprağa verileceği belirtildi. Kazada Hakan Güzelyel'in kullandığı otomobilde bulunan ve hayatını kaybeden Recep İlke Peran'ın ise Kırklareli Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişleri Müdürü Yusuf Hakan Peran'ın oğlu olduğu öğrenildi. Recep İlke Peran, dün Büyük Camii'ndeki ikinci namazının ardından toprağa verildi. Diğer otomobilde hayatını kaybeden Muammer Koca ile eşi Sülbiye Koca da bugün Kırklareli'nin Pınarhisar, Poyralı köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ