Çerkezköy'e kardeş okul ziyareti

Makedonya'nın Başkenti Üsküp'te eğitim öğretim veren Tefeyyüz İlköğretim Okulu yetkilileri, kardeş okul çalışmaları kapsamında Çerkezköy'e gelerek Özel ÇOSB Mesleki ve

GÜNDEM 13.09.2018 13:51:00 0
Çerkezköy

Bir süre önce Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından başlatılan kardeş okul çalışmaları kapsamında ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve  Özel ÇOSB MTAL Müdürü Caner Baysal, Osmanlı döneminde Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te 1884 yılında kurulan Tefeyyüz İlköğretim Okulu’nu ziyaret etmiş, Türkçe eğitim veren Tefeyyüz İlköğretim Okulu yönetiminin de ülkemize davet etmişti. 

ÇOSB ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Tefeyyüz İlköğretim Okulu yetkilileri de kardeş okul çalışmaları kapsamında Çerkezköy’e gelerek Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Proje Koordinatörü ve aynı zamanda okulun Elektronik Öğretmeni Ercan Lama ile Matematik Öğretmeni Ceyda Lama da katılırken, Makedonya’dan gelen heyet Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

OKULU GEZDİLERZiyarette Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de gezen heyet Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’dan okulla ilgili bilgiler aldı. Ziyarette bundan sonra iki okulun ortak olarak yapacağı projeler de görüşüldü. Günün anısına karşılıklı plaketler takdim edildi.

FİRMALARI ZİYARET ETTİLER

Çalışmalar kapsamında Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ziyaret eden heyet, ÇOSB’de faaliyet gösteren Henateks, Bross ve Özen Mensucat firmalarını da gezdiler. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU