YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını açacak

Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan 9. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 24-28 Ekim tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Fuarda Trakya KalkÄ?

GÜNDEM 13.09.2018 11:47:00 0
YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını açacak

Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) bu yıl 9. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Fuarla ilgili açıklama yapan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, “Yöresel ürünlerini, genellikle yerel pazarlar için üreten firmalarımız, bu fuara katılarak ulusal ve küresel pazarlara açılma olanağı sağlama, yerli ve yabancı girişimcilerle ortaklık veya işbirliği konusunda uygun bir ortam yakalama ve yöresel ürünlerini tescillendirme ve markalaştırma yolunda önemli bir açılım gerçekleştirme imkanına sahip olacak” dedi. 

ODAYA BAŞVURMALARINI İSTEDİLER

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Edirne’de üretilen yöresel ürünleri, iç pazardaki ithal ürünler karşısında güçlendirmek, hali hazırda yerel pazarlarda yer edinmiş yöresel ürünlerin, daha geniş pazarlarda değer bulmasına yardımcı olmak, yöresel ürünlerin ticari değerlerini ve hacmini yükselterek, yöredeki istihdamı geliştirmek adına birçok çalışma yaptıklarını ve yapılan çalışmaları desteklemeye devam ettiklerini kaydeden yetkililer, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Edirne adına açılacak stantta 24-28 Ekim tarihleri arasında YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katılarak ürünlerini ücretsiz olarak sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyelerin odaya başvurmasını istedi. 

Haber / Menşure KARDEŞ