'Buyur Burdan Kaç' izleyicileri kahkahaya boğdu

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerle buluştu. Sevtekin Fikir Sanat Tiyat

GÜNDEM 12.09.2018 16:00:00 0

'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı Anfi Tiyatro sahnesinde Kapaklılı vatandaşlarla buluştu. Tiyatro sanatçısı Sezer Soykök'ün hem yazıp hem oynadığı 'Buyur Burdan Kaç' adlı tiyatro oyunu çok sayıda sanatsever izledi. Tünel kazarak hapisten kaçan iki hırsızlık mahkûmunun başına gelenlerin konu edildiği iki perdelik oyun, izleyenleri kahkahalara boğdu.

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM ETTİ

'Buyur Burdan Kaç' tiyatro oyununun ardından Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, “Öncelikle böyle güzel bir yeteneğe sahip olduğunuz için sizleri kutluyorum. Bu akşam bizlerle olduğunuz için kendi adıma, ve tüm Kapaklılılar adına sizlere teşekkür ediyorum. Sayenizde halkımızla birlikte oldukça keyifli bir akşam geçirdik.” ifadelerini kullandı. Salonu tıklım tıklım dolduran Kapaklılı tiyatro severler de 'Buyur Burdan Kaç' isimli tiyatro oyununu büyük bir beğeni ile izlediklerini belirtti. Oyunun sonunda Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar oyuncuları kutlayarak, çiçek ve plaket  takdim etti.

Haber / Özge MERİÇ