Korsan araçlara itibar etmeyin

2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Yeni eğitim yılının başlamasına kısa bir süre kala Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa A

GÜNDEM 11.09.2018 17:53:00 0
Korsan araçlara itibar etmeyin

 


2018-2019 eğitim öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Yeni eğitim yılının başlamasına kısa bir süre kala açıklama yapan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, velilere çağrıda bulundu. 

 


“YOL ORTASINA PARK ETMEYİN”

 


Uyum Haftası eğitimlerinin başlaması ile birlikte caddelerde trafiğin yoğunlaştığını kaydeden Mustafa As, öğrenci servisleri ve öğrenci velilerinin dikkatli olması gerektiğini ifade ederken, çocuklarını okula kendi araçları ile getiren velilere de ‘herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için araçlarınızı yoL ortasına park etmeyin’ uyarısında bulundu. Servis şoförlerine büyük görevler düştüğünü dile getiren As, “Anne ve babaların gözlerinin arkada kalmaması, çocuklarını okullara güvenli şekilde gidip geldiklerini bilmeleri için şoför esnafımız bütün gayretini ve çabasını bu yönde sarf etmesi gerekiyor. Velilerimizin de bu noktada dikkat etmesi gereken husus J plakalı öğrenci servisleri dışında öğrenci çeken araçlara çocuklarının kayıtlarını yaptırmamalılar. Kayıt dışı korsan olarak öğrenci taşımacılığı yapan araçlara kesinlikle itibar edilmemeli” dedi. Okul servislerinin  daha güvenli hale gelmesi için servislerde çalışan şoför ve personellere yönelik halk eğitimi merkezi müdürlükleri ile ortaklaşa eğitimler verildiğini dile getiren Mustafa As, 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve öğrenci taşımacılığı yapan şoför esnafına hayırlı olmasını temenni etti. 

 


Haber / Özge MERİÇ