Tekirdağ'dan 4 firma 'WorldFood' da yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ve 26. kez düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı WorldFood, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapÄ?

GÜNDEM 11.09.2018 17:47:00 0
Tekirdağ

 


Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda WorldFood İstanbul Fuarı’na Edirne’den 4, Kırklareli’nden 4, Tekirdağ’dan 4 olmak üzere toplam 12 firma katıldı. 
TRAKYA BÖLGESİ'NDEN 12 FİRMA KATILDI 
WorldFood İstanbul Fuarı ile ilgili açıklama yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, "Trakya Kalkınma Ajansı olarak bölgemizde farklı sektörleri destekleyecek, firmalara iş bağlantıları kurma fırsatı yaratacak fuarlara katılmaya özen gösteriyoruz. WorldFood İstanbul Fuarı da bu anlamda bizim için çok önemli. Bu fuarda farklı alanlarda faaliyet gösteren birbirinden değerli 12 firmamız ürünlerini tanıtma ve ikili görüşmeler yaparak piyasada yeni iş fırsatları yakalama ve sektördeki yeni gelişmeleri yakından takip etme olanağı elde edecek. Ajansımızın koordinasyonunda düzenlenen fuara katılan firmalarımıza ve fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Fuarın birinci günü Trakya stadını ziyaret eden Genel Sekreter Mahmut Şahin, Ajans koordinasyonunda fuara katılan firmaların stantlarını gezerek, ürünleri hakkında bilgi aldı. 4 gün süren fuarda ziyaretçiler ve basın, Trakya standına yoğun ilgi gösterdi.
Haber/ Özge MERİÇ