Kazı çalışmaları tamamlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerini birbirinden ayıran E-5 karayolunda yapılan kazı çalıÅ?

GÜNDEM 11.09.2018 17:40:00 0
Kazı çalışmaları tamamlanıyor

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerini birbirinden ayıran E-5 karayolunda yapılan kazı çalışması tamamlanıyor. 

Ergene’de alt yapı çalışması tamamlanan Edirne Caddesi'nde kazı çalışmaları tamamlanıyor. Yeşiltepe Cami önünden başlayarak Sağlık Mahallesi giriş kısmına kadar kazı çalışması yapılırken, yapılan çalışmalar kapsamında Edirne Caddesi'nde ki trafik akışında da değişiklik yapıldı.

TAMAMI TRAFİĞE AÇILACAK 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Edirne Caddesi'nde yapılan son kazı çalışmalarının ardından dolgu malzemeleri serileceği ve serilen malzemenin sıkıştırılmasının ardından da sıcak asfalt döküleceği kaydedildi. Sıcak asfaltın dökülmesi ile tamamıyla trafiğe açılacak olan Edirne Caddesi'nde trafik akışının gidiş, geliş olmak üzere iki taraftan ilerleyeceği belirtildi. 

Haber / Ruşa ELMA