Yeni ürünlerini fuarda tanıttı

Malkara'da faaliyet gösteren Buğra Peynir Helvası firması İstanbul'da düzenlenen CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı'na katılarak yeni ürünlerinin tanıtımın

GÜNDEM 8.09.2018 17:56:00 0
Yeni ürünlerini fuarda tanıttı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve CHP Şarköy İlçe Başkanı Alpay Var ile birlikte fuarı katılarak Buğra Peynir Helvası Standını ziyaret etti.

 

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

 

Malkara Belediyesi olarak ilçenin marka değerini arttırmaya yönelik böyle çalışmaların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Ulaş Yurdakul “Yapılan bu çalışmanın ilçemizin ulusal ve uluslararası platformda tanınırlığının ve marka değerinin artması bizler için gurur verici. Yeni ürettiği leziz çeşitler ile memleketimizin ürünlerini Dünya ile buluşturan Buğra Süt Ürünleri’ne hem Malkaramızın tanıtımını yaptığı için hem de üretime ve istihdama ciddi bir katkı sağladığı için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

MEYVELİ PEYNİR HELVASI

 

Yeni ürünlerin tanıtımını yapmak için CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarına katıldıklarını belirten Buğra Peynir Helvası Sahibi Hüseyin Bilgir de “Türkiye’de ilk kez üretimini yaptığımız ‘Meyveli Peynir Helvası’ çeşitlerimizle sektöre damga vuracağız. Tüm çabamız ürünlerimizin ve İlçemizin marka değerini ileriye taşımak. Yeni markamız “Fruit Chee” adı altında yaban mersinli, çilekli ve portakallı ürünlerimiz Türkiye’deki birçok ulusal markette ve satış noktalarında yerini aldı” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ