Milletvekili Yel'den Çorlu TSO'ya ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu faaliyetlerle, hem bölgeye hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal an

GÜNDEM 8.09.2018 17:54:00 0
Milletvekili Yel

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Mustafa Yel ve beraberindekiler, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Meclis Üyeleri Zeynel Yurtseven ve Gökhan Tunalı tarafından karşılandı.

 

BÜYÜK KATKILAR SAĞLADI

 

Milletvekili Mustafa Yel ziyarette yaptığı konuşmada, ülkenin ve bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu faaliyetlerle, hem bölgeye hem de Çorlu’ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağladığını belirtti.

 

TEKİRDAĞ, TRAKYA VE TÜRKİYE KAZANIR

 

Tekirdağ’a 2023 vizyonu çerçevesinde çok önemli görevlerin düştüğünü kaydeden Yel “Önce kendi şehrimize sonra da ülkemize hizmet etmek temel hedefimizdir. Sivil Toplum Kuruluşları, yerel ve merkezi yönetimler ile şehrimizde birliktelik ruhunu oluşturabilirsek o zaman Tekirdağ kazanmış olur, Trakya kazanmış olur ve Türkiye kazanmış olur” dedi.

 

ÇORLU BÜYÜK BİR SANAYİ KENTİ

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çorlu büyük bir sanayi kentidir. Üyelerimizin yararına olacak çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda İhracatın kolaylaştırılması, çalışan ve üreten istihdamının desteklenmesi, sanayici üzerindeki derin deşarj maliyetinin azaltılması ve düzenli vergi ödeyen firmalara vergi indiriminin yapılması hususunda sayın vekilimiz aracılığıyla hükümetimizin desteğini istiyoruz. Hükümetimiz, Vekillerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer Odalarımız, her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadır. Bu birlik ve beraberliğin, her zaman süreceğine inanıyorum” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE