Kapaklı'da sınav gerginliği

Bugün Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapılan ve 100'e yakın kursiyerin katıldığı Motorlu Taşıtıcılar Kursu SRC Sınavında, sınav sonrası açıklanan sonuçlar kursiyerleri çileden çÄ

GÜNDEM 8.09.2018 12:31:00 0
Kapaklı

18 kişilik sınıfta 2 kişi, 16 kişilik sınıfta 1 kişi, 20 kişilik sınıfta 3 kişinin sınavı geçtiğinin duyurulmasının ardından bunun kabul edilemeyeceğini belirterek isyan eden kursiyerler ile sınav görevlileri karşı karşıya geldi. Kısa süreli gerginliğin ardından Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin durumun değerlendirileceğini, varsa bir yanlışlık düzeltileceğini açıklamasının ardından kursiyerlerin sessiz bekleyişi sürerken, kargaşaya neden olan yanlışlık da düzeltilerek sınav sonuçları yeniden değerlendirmeye alındı.

 

 

KURSİYERLERİN SESSİZ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR

 

Ankara’dan gelen soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının uyuşmadığını gören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, konuyu ilgili mercilere bildirerek, kursiyerlerin sınav sonuçlarını doğru cevap anahtarına göre yeniden değerlendirmeye aldıkları sınavla ilgili sonuçlar saat 14:00’da bir kez daha duyurulacak. Kursiyerlerin okul önünde sessiz bekleyişi devam ediyor.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ