Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği açıldı

Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği törenle açıldı. Süleymanpaşa sahili Rıhtım Sokak'ta düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Beşiktaş K

GÜNDEM 7.09.2018 18:10:00 0
Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği açıldı

 

Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği törenle açıldı. Süleymanpaşa  sahili Rıhtım Sokak'ta düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı.
Rıhtım Sokak’ta düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı.
AÇILIŞ KURDELESİ COŞKU İLE KESİLDİ 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, açılışı gerçekleştirilen derneğin Tekirdağ’a ve siyah beyazlı taraftarlara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kırmızı kurdele kesilerek büyük coşku eşliğinde yapılan dernek açılışı sonrasında katılımcıların derneği gezmesi ile açılış töreni sona erdi. 
Haber / Ruşa ELMA