Belediye temsilcilerini makamında ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 4. Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali dolayısıyla Bulgaristan, Romanya ve Moldova'dan Tekirdağ'a gelen kardeş belediyelerin temsilcilerini makamında ağırl

GÜNDEM 7.09.2018 17:14:00 0
 Belediye temsilcilerini makamında ağırladı

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 4. Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali dolayısıyla Bulgaristan, Romanya ve Moldova’dan Tekirdağ’a gelen kardeş belediyelerin temsilcilerini makamında ağırladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Hizmet Binası’nda Bulgaristan’ın Pomorie, Romanya’nın Tekirgöl ve Moldova’nın Tocuz kentlerinden gelen heyeti, misafir eden ve festival süresince gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında heyeti bilgilendiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, misafirlere kentin tarihini anlatan kitap ve dokümanları hediye etti. Üç ülke belediye temsilcileri de kendi kültür ve değerlerini yansıtan çeşitli hediyeleri Eşkinat’a takdim ederek misafirperverliği için teşekkür etti. Heyet, Bağbozumu ve Ekoloji Festivali boyunca Süleymanpaşa’da çeşitli etkinliklere katılarak festival coşkusunu bütün Süleymanpaşa ile birlikte paylaşacağını belirtti.
Haber / Yakup KARATEPE