Albayrak'tan Uyan'a doğum günü ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı doğum günü dolayısıyla makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 7.09.2018 15:15:00 0
Albayrak

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı doğum günü dolayısıyla makamında ziyaret etti.
 AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'in, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve diğer ilçe belediye başkanlarını hedef alan gerçek dışı iddialarına ve siyasi algı oluşturmaya yönelik suçlamalarına tepki gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyarette ilçe belediye başkanlarına destek mesajı verdi.
"SİYASAL OLARAK TENKİT ETMEYE HAKKI YOKTUR"
Başkan Albayrak, "Marmaraereliğisi Belediyesi'nin kurulduğu yıl doğan ve 39 yaşında Belediye Başkanı seçilerek hayatının üçte birini halkına ve ilçesine hizmet ederek geçiren, çok sevdiğim Marmaraereğlisi Belediye Başkanım İbrahim Uyan'a sürpriz yapıp doğum gününü kutladık. Görevinin başında, çalışkan, ilçe halkı tarafından çok sevilen ve sayılan değerli Başkanımızı siyasal olarak hiç kimsenin tenkit etmeye hakkı yoktur. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de süreci devam eden adli bir olaya isim vermeden ve evrak üzerinde isimleri kapatarak 11 İlçe Belediye Başkanımızı suçlu gibi göstermesi çok üzücü ve bir o kadar da düşündürücü bulunmuştur. Başta Marmaraereğlisi Belediye Başkanım İbrahim Uyan olmak üzere 11 İlçe Belediye Başkanımın yanındayım" ifadelerine yer verdi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU