Vali Ceylan üreticilerle bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Hayrabolu'da çeşitli incelemelerde bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Ã??

GÜNDEM 7.09.2018 15:11:00 0
Vali Ceylan üreticilerle bir araya geldi


Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Hayrabolu’da çeşitli incelemelerde bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Çerkezmüsellim Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Hayrabolu Danişment mahallesinde yaptırılan Soğuk Hava Deposunda inceleme yapan Ceylan, Danişment ve Çerkezmüsellim mahallelerindeki üreticilerle bir araya gelerek üreticinin talepleri ve sorunlarını dinledi.


Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Çerkezmüsellim Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Hayrabolu Danişment mahallesinde yaptırılan Soğuk Hava Deposu’nda incelemelerde bulundu. 
ÜRETİCİLERİN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ
Buradaki incelemelerinin ardından çiftçilik yapan Resul Kurt’un meyve bahçesine geçerek bahçeyi inceleyen ve yetiştirilen ürünler hakkında Resul Kurt’tan yetiştirilen ürünler hakkında bilgi alan Vali Ceylan, Danişment ve Çerkezmüsellim mahallelerindeki üreticilerle bir araya gelerek üreticinin talepleri ve sorunlarını dinledi.
PROJE HAKKINDA BİLGİ ALDI
Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Seçkin Peynircilik firmasını ziyaret ederek gerçekleştirilen projeler hakkında firma sahiplerinden bilgi alan Vali Ceylan’a ziyaretlerinde Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Sarıkoca da eşlik etti. 
Haber / Menşure KARDEŞ