Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme toplantısı düzenlendi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme (MEGİP) toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü kapsamında Alt Çalışma Gru

GÜNDEM 6.09.2018 16:09:00 0
Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme toplantısı düzenlendi

 

 

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme (MEGİP) toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü kapsamında Alt Çalışma Grubu sekretaryasının Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmesine karar verildi.

 

Düzenlenen toplantıya; Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme (MEGİP) Alt Çalışma Grubu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gönül İşbul, Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Sanayi Servis Sorumlusu Cihan Tomris, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Şube Müdürü Aslıhan Moğulkoç, Görevli Faruk Demirkol ve Çorlu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Akın Tuna katıldı.

 

NİTELİKLİ İŞ GÜCÜNÜN TEMİN EDİLMESİ AMAÇLANIYOR

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü dahilinde Alt Çalışma Grubu sekretaryasının Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmesine karar verilirken ilgili protokol hakkında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üye firmalara bilgilendirme duyurusu ve bilgilendirme toplantısı yapılması kararı verildi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ticaret Borsası ve İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi, iş arayanların istihdamını ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli iş gücünün temin edilmesini amaçlayan protokolle Çorlu’daki çalışanların mesleki eğitimleri ve mesleki yeterlilik belgesi taleplerinin karşılanacağı ve nitelikli eleman ihtiyacı talebinde işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya devam edileceği belirtildi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ