Gazilerden Akay'a teşekkür ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve berberindeki gazileri makamında ağırladı. Yarlıgan, Çerkezköy Belediye BaşkanÄ?

GÜNDEM 6.09.2018 16:07:00 0
Gazilerden Akay

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve berberindeki gazileri makamında ağırladı. Yarlıgan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 4.5 yıldır sürekli yanlarında olduğunu, destek ve yardımlarını hiç esirgemediğini belirterek, kendilerine sağladığı olanak ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a plaket takdim etti.

 

"ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

 

   Çerkezköy Belediyesi tarafından geçen hafta düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali’nden övgü ile bahseden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının muhteşem bir atmosferde geçtiğini ifade etti.  Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilere teşekkür eden Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerinin yanlarında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU