'Yurdumuzun her yeri bizim'

2016 yılı Aralık ayından bu yana Kapaklı Kaymakamı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı'na

GÜNDEM 5.09.2018 18:43:00 0

 

 

2016 yılı Aralık ayından bu yana Kapaklı Kaymakamı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Yüzer, “Size ihtiyaç var denilince öyle gerekiyorsa gideriz dedik. Kapaklı’dan gittiğim için üzgünüm ama bizim işimizin doğasında bu var. Öyle gerektiğini söylediler. Yurdumuzun her yeri bizim. Kritik bir görev. Bize ihtiyaç varsa yurdumuzun her köşesinde görev yaparız” dedi.

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve CHP’li meclis üyeleri, 2016 yılı Aralık ayından bu yana Kapaklı Kaymakamı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Yüzer’i ziyaret etti. Ziyarette CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin de hazır bulundu.

“GÖNLÜMÜZDE AYRI BİR YERİNİZ VAR”

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Siz Kapaklı’da göreve geldiğiniz günden beri takım oyununu tercih ettiniz. Size teşekkür ederim. Güzel bir birliktelik oldu. Vatandaşlarımızdan sizinle ilgili hiçbir olumsuzluk duymadım. Kapaklı’dan ayrılıyorsunuz, üzülüyoruz ama ülkemizin Doğu tarafının sizin gibi görevini iyi yapan insanlara ihtiyacı var. Size yeni görev yerinizde başarılar diliyorum. Biz sizden memnunduk. Gönlümüzde ayrı bir yeriniz var” dedi.

“YURDUMUZUN HER KÖŞESİNDE GÖREV YAPARIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren kaymakam Mehmet Yüzer de “Size ihtiyaç var denilince öyle gerekiyorsa gideriz dedik. Kapaklı’dan gittiğim için üzgünüm ama bizim işimizin doğasında bu var. Öyle gerektiğini söylediler. Yurdumuzun her yeri bizim. Kritik bir görev. Bize ihtiyaç varsa yurdumuzun her köşesinde görev yaparız” dedi.

“DOSTLUKLAR BİZİM İÇİN KALICI”

Kapaklı’nın kendisi için özel bir yerinin olduğunu söyleyen Kaymakam Yüzer “Ben de sizleri orada ağırlamaktan gurur duyacağım. Buradaki dostluklar bizim için kalıcı” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU