Kızılpınarspor transfer çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de mücadele eden Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi Naim Pirinç ve Sezer Topçuoğlu'nu kadrosuna dahil etti.

SPOR 5.09.2018 16:39:00 0
Kızılpınarspor transfer çalışmalarını sürdürüyor

 

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de mücadele eden Kızılpınarspor 2018-2019 sezonu öncesi Naim Pirinç ve Sezer Topçuoğlu’nu kadrosuna dahil etti.

 

 

Kızılpınarspor Başkanı Birol Öztürk, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek “Teknik Direktörümüz İsmail İnan ve teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferlerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon Ahimehmet Gençlikspor'da top koşturan Naim Pirinç ve hocamızın eski öğrencisi Sezer Topçuoğlu ile anlaşma sağladık” dedi. Bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Öztürk, bu nedenle de transferler yaptıklarını kaydetti.

SEZER TOPÇUOĞLU KİMDİR?

10 Kasım 1998'de Çorlu'da doğan oyuncu Yıldız Gençlikspor'da futbola başladı. 4 yıl bu takımda oynayan sporcu Çorlu Gençlerbirliğispor'da bir yıl oynadıktan sonra Anadolu Üniversitespor'a transfer oldu. Üç yıl bu takımda oynayan oyuncu daha sonra Bağlarspor'da bir, Çorluspor 1947'de iki yıl oynadıktan sonra 2014 yılında 1461 Karadenizspor'a transfer oldu. bir yıllık Çorlu Kültüspor macerasının ardından oyuncu Çerkezköy Doğanspor'a transfer oldu. Doğanspor'un şampiyonluğunda pay sahibi olan oyuncu Ergene Belediyespor'a transfer olmuştu. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon ise Çerkezköy Doğanspor'da forma giymişti.

NAİM PİRİNÇ KİMDİR?

30 Haziran 1988'de Çorlu'da dünyaya gelen oyuncu Çorluspor alt yapısında futbola başladı. Üç sezon bu takımda top koşturan oyuncu daha sonra Bodrum Belediyespor'a transfer oldu. Bir yıllık Bodrum Belediyespor macerasının ardından sırasıyla birer yıl Yeşilyurt Belediyespor, Kavaklıdere Beledyespor, Muğlaspor, Ergene Velimeşespor'da oynayan oyuncu 2013 yılında eski takımı Çorluspor 1947'ye transfer oldu. 2014'de Kapaklı Sitespor'da bir yıl top koşturan oyuncu Çerkezköy Doğanspor'da iki sezon başarılı bir performans sergiledi. Çerkezköy Doğanspor'dan ayrıldıktan sonra Çorluspor'a dönen oyuncu geçtiğimiz sezon ise Ahimehmet Gençlikspor'da forma giymişti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU