Para ile binme dönemi sona eriyor, kartlı sisteme geçiliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim 2018 tarihinden itibaren Tekulaş A.Ş. tarafından işletilen toplu taşıma araçlarında para ile biniş döneminin sona ereceğini ve belirtilen tarihe kadar vatandaşların

GÜNDEM 2.09.2018 18:49:00 0
Para ile binme dönemi sona eriyor, kartlı sisteme geçiliyor

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim 2018 tarihinden itibaren Tekulaş A.Ş. tarafından işletilen toplu taşıma araçlarında para ile biniş döneminin sona ereceğini ve belirtilen tarihe kadar vatandaşların akıllı kartları temin etmeleri gerektiğini açıkladı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 1 Ekim 2018 tarihinden itibaren vatandaşların mağdur olmamaları için Tekulaş A.Ş tarafından işletilen akıllı kart satış ve dolum noktalarından, toplu taşımada kullanacakları akıllı kartları temin etmeleri gerektiği belirtildi.

AKILLI KARTLAR TEMİN EDİLMELİ

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı "Hayrabolu- Süleymanpaşa, Muratlı-Süleymanpaşa, Süleymanpaşa-Çorlu, Saray-Çorlu, Süleymanpaşa- Marmaraereğlisi Velimeşe-Çorlu hatlarında toplu taşıma hizmeti verilen araçlara, 1 Ekim 2018 tarihinden itibaren para ile biniş yapılmayacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Tekulaş A.Ş tarafından işletilen akıllı kart satış ve dolum noktalarından, toplu taşımada kullanacakları akıllı kartlarını temin etmeleri gerekmektedir.Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN