Sünnet olan çocuklar gönüllerince eğlendi

Çerkezköy Belediyesi 1. Kültür ve Sanat Festivali'nin 2'nci gününde, belediye tarafından sünnet ettirilen 310 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. Çeşitli ve gösteriler ve Şubadap Grub

GÜNDEM 2.09.2018 18:35:00 0
Sünnet olan çocuklar gönüllerince eğlendi

 

Çerkezköy Belediyesi  1. Kültür ve Sanat Festivali’nin 2’nci gününde, belediye tarafından sünnet ettirilen 310 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi. Çeşitli ve gösteriler ve Şubadap Grubu konseri ile eğlenen çocuklara bisiklet hediye edildi.

 

 

 

Kartal Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen Sünnet Şöleni’ne Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ile sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

GÖSTERİLERLE BAŞLADI

Sünnet şöleni saat 18:00’da animasyon, ateşbaz ve sihirbaz gösterileri ile başladı. Gösterileri ilgi ile izleyen çocuklar Şubadap müzik grubunun konseriyle de dans edip eğlendi. Etkinlikte konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile 5 yıldır ilçemiz genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siz değerli velilerimiz inşallah yavrularımızın mürüvvetlerini de görürler” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ

Optimed Hastanesi çalışanlarına da teşekkür eden Akay “Son 5 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Akay, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl toplam 310 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettirdik. Sünnet olan tüm çocuklarımıza birer adet bisiklet hediye edeceğiz” dedi. Akay’ın konuşmasının ardından CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun tarafından Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’a plaket takdim edildi.

AKAY’I TEBRİK ETTİ

Milletvekili Aygun da böylesine anlamlı bir projeye sağladıkları katkılardan dolayı Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’a teşekkür ederek “Ayrıca 4,5 yıldır gecesini gündüzüne katarak Çerkezköy’ü daha yaşanılabilir bir kent haline getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı da tebrik ediyorum” dedi.

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Etkinlikte sünnet olan çocuklara ücretsiz patlamış mısır ve dondurma ikram edildi. Program sonunda sünnet olan tüm çocuklara birer adet bisiklet hediye edildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU