Keşan FM, 25.yılını kutladı

Keşan FM 25. yıl etkinliği kapsamında Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) ve Keşan TB (Ticaret Borsası) işbirliği ile "Dünden Bugüne Radyo ve Radyo Programcılığı" başlıklı söyleşi

GÜNDEM 2.09.2018 18:22:00 0
Keşan FM, 25.yılını kutladı

Keşan FM 25. yıl etkinliği kapsamında Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) ve Keşan TB (Ticaret Borsası) işbirliği ile “Dünden Bugüne Radyo ve Radyo Programcılığı” başlıklı söyleşi düzenlendi. Keşan FM’in radyo programcılarının katıldığını söyleşide TRT Ankara Radyosu Baş Spikeri Hafize Okan “Diksiyon – Beden Dili – Etkili İletişim” konulu konferans vererek bilgi ve deneyimlerini aktardı.Keşan TSO Konferans salonunda saat 14.30’da düzenlenen programda Keşan FM sahibi Tolga Mercan, “Bundan 3 yıl önce başka bir yatırımcının satın almaması için devreye girip Mercan Şirketleri olarak Keşan FM’i satın aldık. Bundan sonrasında da şehrimizin gelişmesi için Keşan FM’in daha ileriye gitmesini isteyeceğiz. Biz Keşan FM ailesi olarak 25. Yılımızı kutlamaktan dolayı çok çok memnunuz sizleri de aramızda görmekten çok mutlu olduk. Çok teşekkür ederim” dedi.

 

BÖLGE EKONOMİSİNE VE TİCARETİNE DE KATKIDA BULUNDU

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da “1993 Yılında Bölgemiz değerlerinden Yılmaz Özkaya’nın girişimleri ile o zamanın teknolojik ve sektörel zorluklarına rağmen ilk merhaba sesini duyduğumuz Keşan FM’in bu süre zarfında da olumlu yönde gelişimini ve bölgemize yaptığı katkıları hep beraber yakından takip ettik. Yaklaşık 3 Yıl önce bölgemizin büyük aile kuruluşlarından biri olan Mercan grubuna dahil olan Keşan FM ulusal ve yerel bazda bir çok programa ev sahipliği yaparak bölgemizin nabzını tutmuş ve gündemi belirlemiştir. Keşan’ın gelişimini, kendi gelişiminden önde tutan Keşan FM yeni nesil reklamcılık ile Bölge Ekonomisine, Ticaretine katkıda bulunmuştur” dedi. Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz da “Keşan FM’e bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün salonda olan katılımcıların ben kendilerinin çok şanslı olduğuna inanıyorum. Neden diye soracak olacaksanız? Bugünkü söyleşi o kadar faydalı ki. Bugün burada çok değerli konuklarımız var hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy ise “İlk defa böyle bir programa katılıyorum. Türkiye’de neredeyse gitmediğimiz bir şehir yok. Ama radyonun yönetimi, çalışanları ve dinleyicileri ile bir arada 25 yıl gibi büyük bir zamanı kutlamak büyük bir şans”  dedi.

RESMİ İLANLAR YAYINLANMAYA BAŞLANACAK

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da “Yerel radyolar gibi yerel gazeteler de toplumsal yapının korunması ve demokrasisini gelişmesi için çok önemli. Ne yazık ki kıymetini bilenler çok fazla olmuyor. Bir takım siyasi ve ekonomik baskılar nedeniyle de bu durumun korunması gittikçe güçleşiyor. 1 Eylül’de Basın İlan Kurumuyla resmi ilanların yayınlaması Keşan’da da başlayacak. Bu da mevcut yayın kuruluşlarının asgari yüzde 25 ceplerinden paranın çıkması anlamına geliyor” dedi. Aktan’ın konuşmasından sonra programa “Dünden Bugüne Radyo ve Radyo Programcılığı” başlıklı kısa bir söyleşi yapıldı. Keşan FM’e emek verenlere ve katılımcılara plaket verilmesiyle program sona erdi. Programa Batı Marmara Gazeteciler Derneği Başkanı Gazeteci Şaban Kardeş ve Çorlu FM sahibi Bülent Özgül de katıldı.

 

 

YEMEK VERİLDİ

Keşan FM Radyosu’nun 25.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle AKŞAM DA Gölbaşı Restaurant’ta bir akşam yemeği verildi. Keşan FM’in kuruluşunun 25.yıldönümü nedeniyle 1 Eylül Cumartesi günü Saros Tekne Turu düzenlendi. Saat 09.00’da Keşan’dan haereketle başlayan tura Keşan FM Müdürü İbrahim Dağ ile program yapımcıları ve basın mensupları katıldılar. Sultaniçe Limanı’ndaki teknede  yerlerin alanlar buradan Enez’e doğru hareket etti.

 

 

ŞANSLI DİNLEYİCİLERİ BELLİ OLDU

Ağustos ayı başından itibaren, Keşan FM 25. Yıl özel yayınları kapsamında, Keşan FM programlarını dinleyen ve sorulan sorulara doğru cevap veren dinleyiciler arasında çekilen kura sonucu belirlenen 25 dinleyici belli oldu.

HABER / ŞABAN KARDEŞ